Следвайте Гласове в След срещата с контактната група, водена от президента

...
Следвайте Гласове в След срещата с контактната група, водена от президента
Коментари Харесай

На срещата с контактната група „Български възход“ поиска антикризисно правителство, декларира готовност за работа с всички

Следвайте " Гласове " в 
След срещата с контактната група, водена от президента Росен Плевнелиев (2012 - 2017 г.) и Соломон Паси в Народното събрание, от „ Български напредък “ се оповестиха за антикризисно държавно управление.

" Смятаме, че разговорът би трябвало да подължи. Ние от " Български напредък " ще работим по тематиките, в които сме работили - за повече сигурност, правдивост и взаимност, в интерес на националните ползи на българското общество, което за нас значи отбрана на ползите на жителите и бизнеса,  каза Виолета Комитова от " Български напредък ".
Тя уточни, че не са били обсъждани партии.
" Никога не сме говорили за ръководство, говорили сме, че партиите в Народното събрание би трябвало да си взаимодействат. Българските жители са ги изпратили там не с цел да се карат, а да взаимодействат и да търсят решения в интерес на жителите и на бизнеса. "

На въпрос кои обединения биха подкрепили от БВ Комитова отговори: " Не мога да ви кажа. Много е рано да се приказва за това кой кого би подкрепил. Според мен всички политици би трябвало добре да преценяват по какъв начин и в какво биха взели участие. Ние сме най-малката парламентарна група и не сме в позиция да дефинираме изискванията ".
Само посредством взаимоотношение сред партиите могат да се вземат решение проблемите на българското общество. Ние от " Български напредък " сме подготвени да си сътрудничим и да спомагаме на всички партии в българския парламент, с цел да се вземат решение проблемите на хората. Това съобщи Виолета Комитова при започване на срещата с контактната група, водена от Соломон Паси и Росен Плевнелиев.

Никога не сме говорили за ръководство, а, че партиите в Народното събрание би трябвало да търсят решения, акцентира Комитова. Трябва всички политици добре да преценяват по какъв начин и в какво биха взели участие, ние сме най-малката парламентарна група и не можем да дефинираме изискванията, добави тя.
По-рано през днешния ден контактната група беседва с парламентарната група на ГЕРБ-СДС. В понеделник е срещата с Движение за права и свободи. 
От „ Продължаваме промяната “, Българска социалистическа партия и „ Демократична България “ са дали писмен отвод за диалози, а съгласно Соломон Паси първият общ политически знаменател е сред тези парламентарни групи, които изслушаха прави химна на Европа при откриването на новото Народно събрание.

Източници: бТВ, " 24 часа ", NOVA TV
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР